فنس حصار چیست ؟

به طور کلی توری حصاری با نام هایی از جمله فنس توری ، حصار شناخته می شود . یکی از روش های محافظت از زمین ها و یا ایجاد مرزبندی استفاده از فنس می باشد . در گذشته این محصول به دلیل مقاومت کم نمی توانست کارایی بالا داشته باشد و کاربرد آن محدود بود ولی امروزه با توجه به تولید فنس از توری گالوانیزه؛ محصولی با مقاومت و دوام بالا جایگزین روش های قدیمی تر گشته است. این محصول در حال حاضر از جنس گالوانیزه و یا فولاد ضد زنگ می باشد و طول عمری در حدود 50 سال دارد. لازم به ذکر است که فنس توری از جنس پلی اتیلن نیز در بازار موجود می باشد که طول عمر چندانی نداشته و برای حصارکشی موقت مورد استفاده قرار می گیرد .

 

 

ویژگی های فنس حصاری چیست ؟

فنس یا توری حصاری، دارای مشخصاتی است که مصرف‌کننده با کمک آن‌ها و بر اساس نیاز خود آن را تهیه می‌کند. برای تولید فنس از روش‌های دستی و ماشینی بهره گرفته می‌شود و معمولاً ارتفاعی که برای فنس در نظر می‌گیرند بین نیم تا سه متر است؛ بنابراین مصرف‌کننده می‌تواند به‌راحتی با توجه به نیازی که دارد آن را خریداری کند. مفتول استفاده‌شده برای بافتن فنس هم معمولاً بین 2 تا 4.75 قابل تغییر است . اگر بخواهید وزن توری حصاری را بدانید ، لازم است به قطر مفتول و اندازه چشمه آن توجه داشته باشید؛ زیرا بر اساس این موارد وزن آن هم تغییر خواهد کرد. جنسی که برای مفتول استفاده می‌شود ، فولاد گالوانیزه است . اگر به دنبال توری حصاری خوبی هستید، انتخابی کنید که از مفتول گرم تولید شده باشد؛ زیرا مفتول گالوانیزه سرد کیفیت پایینی دارد و در برابر زنگ‌زدگی هم استحکام کمتری را از خود نشان می‌دهد .

 

12

 

ورق سیاه چیست ؟

ورق سیاه ، محصول نورد گرم است؛ در نتیجه ، در دماهای بسیار بالا تولید می‌شود. به سبب این که ظاهر این ورق مات و جنس آن خشن است، با عنوان ورق سیاه شناخته می‌شود. ورق سیاه در برابر ورق‌های روغنی، گالوانیزه و رنگی قرار می‌گیرد که محصول نورد سرد هستند . برای استعلام قیمت ورق می توانید با کارشناسان فولادین تماس حاصل نمایید .

 

 

تاریخچه ورق روغنی

اگرچه اعمال کارسرد بر روی فلزات سابقه ای تاریخی دارد و آغاز آن به هزاره ی پیش از میلاد باز می گردد، اما استفاده از نورد سرد برای تولید محصول به اواسط قرن نوزدهم در آلمان مرتبط می باشد. در این دوره پهنای ورق نواری شکل از 25 میلی متر تجاوز نمی کرد. در سال 1887 در آمریکا ورق از جنس فولاد کم کربن با عرض 15 سانتیمتر تولید شد. از آن به بعد، تولید چنین نوارهای فولادی در آلمان و آمریکا توسعه پیدا کردند. در 1920 ایالات متحده از غلطک های رفت و برگشتی برای نورد سرد بهره گرفت. نتیجه ی آن تولید ورق هایی بود به دامنه ی ضخامتی 0.5 تا 2.5 میلیمتر با پهنای 1500 میلیمتر یا به عبارتی 1.5 متر. اما تولید ورق های روغنی با عرض 1 و 1.25 نیز مورد توجه قرار گرفت. پس از آن کشورهای شوروی سابق و چین نیز به جمع تولید کنندگان ورق سرد اضافه شدند. با گذشت زمان و توسعه ی صنعت فولاد، کشورهای زیادی شروع به تولید ورق نورد سرد نمودند. در کشور ما نیز ورق روغنی توسط کارخانجات بزرگ تولید می شود که مهمترین آنها فولاد مبارکه اصفهان، فولاد غرب آسیا و هفت الماس قزوین می باشد .

 

13

 

ورق روغنی چیست ؟

ورق روغنی یا ورق سرد از انجام فرآیند نورد سرد (آنیلینگ) بر روی ورق سیاه تولید می شود. به همین دلیل به ورق سرد در بازار شناخته می شود و از آنجا که به پیش از عملیات آنیل به روغن نیز آغشته می شود به آن ورق نیز گفته می شود. ورق روغنی از ورق های بسیار پرکاربرد در صنعت خودروسازی و همچنین ساختمان سازی ست . به دلیل ویژگی ها و عملیاتی که روی آن صورت گرفته قیمت ورق روغنی نسبت به قیمت ورق سیاه بالاتر است .

 

 

این خبر برای شما مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید: