آیا راجع به مهاجرت کاری به رومانی اطلاعاتی دارید؟ در این مقاله قصد داریم تا به بیان مطلب پیرامون کشور رومانی، ویژگی‌ها و شرایط کشور رومانی، انواع مهاجرت کاری به کشور رومانی، انواع ویزای کاری رومانی، انواع مشاغل مورد نیاز در رومانی و هرآنچه که دانستن در مورد آن به شما برای شناخت بهتر کشور رومانی به عنوان مقصدی برای مهاجرت کمک می‌کند بپردازیم.

کشور رومانی، کشوری است که در جنوب اروپای شرقی واقع شده‌است و در همسایگی کشورهایی از جمله مجارستان، بلغارستان و اوکراین قرار دارد. رومانی کشور بسیار زیبایی است که با کوهستان، جنگل و دشت پوشیده شده‌است. رومانی دارای آب و هوای معتدل با فصول مختلف است و نکته‌‎ی جالب توجه سرعت گذر چهار فصل در این کشور است. بدین معنی که آب و هوای زمستان به سرعت به سمت فصل تابستان می‌رود.

 

آنچه در این مقاله بررسی می‌گردد:

  • آشنایی با رومانی برای مهاجرت کاری
  • میانگین دستمزد در رومانی
  • مشاغل مورد نیاز کشور رومانی
  • اقتصاد رومانی
  • شرایط مهاجرت نیروی کاری ماهر به رومانی
  • مهاجرت به رومانی بدون جاب آفر
  • سخن پایانی

 

آشنایی با رومانی برای مهاجرت کاری

رومانی که پایتخت آن شهر بخارست است، نهمین کشور اتحادیه‌ی اروپا از نظر وسعت به حساب می‌آید، اما هنوز در حوزه‌ی شنگن قرار ندارد. دولت مدرن رومانیایی از سال ۱۸۶۶ رسماً رومانی نامیده‌شد، در سال ۱۸۷۷ از امپراتوری عثمانی استقلال یافت. زبان رسمی کشور رومانی، زبان رومانیایی و مجارستانی است. البته ناگفته نماند که در بسیاری از شهرهای کشور رومانی به زبان آلمانی و صربی و ترکی  نیز صحبت می‌شود.

همواره در طول دوران مختلف مردم سرزمین‎های مختلف در حال مهاجرت از شهری به شهری و از کشوری به کشور دیگر بوده‌اند و تب تند مهاجرت  با رشد کشورها و شهرها نه تنها آرام نگرفته‌است، بلکه به دلایل مختلف از افزایش سطح خواسته‌های بشر گرفته تا به دلیل رفع نیازهای اولیه خود با روشی آسانتر افزایش یافته‌است.

مهاجرت کاری نیز در بین روش‌های مهاجرتی، به طور معمول روشی پر متقاضی بوده و هست.  برای انتخاب روش مهاجرت کاری متقاضی می‌تواند اهداف مختلفی را دنبال کند. برای مثال ممکن است عده‌ای که در کشور متبوع خود دارای شغل و درآمد مناسبی هستند به دنبال سرمایه‌گذاری در کشوری دیگر باشند تا بدین طریق اقامت کشورهای دیگر را به دست آورند و خود را از امکانات کشور دوم نیز بهره‌مند سازند و همچنان بر درآمد خود بیافزایند و یا گروهی از متقاضیان مهاجرت کاری ممکن است که با اتمام تحصیلات خود به دنبال فرصت شغلی متناسب با رشته‌ی تحصیلی و مهارت خود در کشوری دیگر باشند. و نیز گروهی دیگر به دلیل یافتن کار جهت رفع نیازهای اولیه‌ی خود از قبیل تامین مسکن، خوراک، پوشاک و غیره ناچار به مهاجرت کاری باشند.

مهاجرت کاری به رومانی

آشنایی با کشور رومانی

 

میانگین دستمزد در رومانی

واحد پول رایج درکشور رومانی لئوی رومانی است که هر یک لئوی رومانی معادل  0.22 دلار آمریکاست و مسئولیت این واحد پول با بانک ملی رومانی است.

به گزارش بنیاد شاخص دستمزد  Wage Indicator Foundation   حداقل درآمد هر شخص پس از کسر مالیات برابر  ۳۰۰۰ لئوی رومانی  معادل ۶۰۸ یورو است.به طور کلی دستمزد مردان در رومانی ۲۰٫۴ % بیشتر از دستمزد زنان است.

کشور رومانی از مقاصد پراهمیت برای متقاضیانی است که قصد مهاجرت کاری دارند و دلیل این موضوع آن است که کشور رومانی برای اشخاص مختلف با شرایط مالی، تحصیلی و کاری متفاوت، فرصت شغلی دارد.

در جدول زیر برخی مشاغل و میزان دستمزد مربوط به آن ها را مشاهده می‌نمایید:

عنوان شغلی میزان حقوق (RON)
مدیر اجرایی ۱۵,۱۹۸
مدیر فناوری اطلاعات ۱۲,۹۳۶
مدیرمالی ۱۰,۹۱۳
مدیر فروش ۱۰,۷۴۴
رییس اداره حقوقی ۱۰,۲۶۷
مهندس نرم افزار ۱۰,۰۸۸
مدیرفنی ۹,۲۰۵
برنامه نویس جاوا ۹,۱۱۹

برخی مشاغل پردرآمد کشور رومانی (درآمد ماهانه)

 

مشاغل مورد نیاز کشور رومانی

در لیست زیر، بخشی از مشاغل مورد نیاز در کشور رومانی که در دسته‌های شغلی متفاوت قرار می‌گیرند را مشاهده خواهید کرد. بر خلاف بسیاری کشورها، رومانی برای این دسته مشاغل فنی فرصت‌های شغلی مناسبی دارد.

  • اپراتور ماشین
  • مسئول حمل و نقل
  • مهندس تعمیر و نگهداری
  • مهندس عملیات
  • تکنسین مکانیک
  • مهندس مکانیک
  • مشاور مالیاتی
  • تکنسین لوله کشی
  • مسئول بسته بندی
  • مهندس برق
  • کارگر ساختمانی
  • پزشک و پرستار
  • حسابدار
  • کارمند حوزه غذایی
  • کناف کار
  • نقاش ساختمان
  • نجار

شرایط مهاجرت کاری به رومانی

شرایط خوب مهاجرت کاری به رومانی

فرصت‌های شغلی موجود در رومانی برای اتباع خارجی را می‌توان به دسته‌های مختلفی تفکیک نمود. دولت رومانی بر اساس فرصت‌های شغلی مبادرت به صدور ویزا برای متقاضیان مهاجرت کاری نموده و در صورتی که متقاضی در کشور رومانی اشتغال یابد با پرداخت مالیات بر اساس درآمد و پرداخت حق بیمه توسط کارفرما و یا به صورت خویش فرما می‌تواند اقامت و پاسپورت کشور رومانی را دریافت کند.

 

اقتصاد رومانی

اقتصاد رومانی یک اقتصاد مختلط با درآمد بالا با شاخص توسعه انسانی بسیار بالا و نیروی کار ماهر است که در اتحادیه اروپا رتبه دهم از نظر تولید ناخالص داخلی اسمی و رتبه هفتم کشورها با توجه به برابری قدرت خرید را دارد.

برای بررسی شرایط شغلی در یک کشور صرفا مشاغل پردرآمد را نباید مورد بررسی قرار داد، بلکه گروه‌های شغلی مختلف با مهارت‌ها و سطح تحصیلات متفاوت است که می‌تواند معیار سنجش یک بازار کاری خوب در یک کشور باشد. کشور رومانی در همین دسته قرار دارد.

 

شرایط مهاجرت نیروی کاری ماهر به رومانی

هدف اصلی ما در این مقاله معرفی فرصت‌های شغلی هستند که نیاز به تخصص یا بودجه یا سطح زبان قوی ندارند و بیشتر مهارت محور هستند. برای مهاجرت کاری به رومانی، در این روش شخص متقاضی کار در کشور رومانی با داشتن مهارت و یا تجربه در مشاغل یدی و بیشتر در زمینه‌ی ساخت و ساز می‌تواند با ویزای کار به این کشور وارد شود و به همراه خانواده خود اقامت دریافت کند.

جذب نیروی کاری ماهر از ویژگی‌های کشور رومانی است و شخص متقاضی اشتغال، نیازی به ارائه‌ی مدارک خاصی ندارد. حتی مدرک زبان!

تنها مدارک مورد نیاز برای مهاجرت نیروی کاری ماهر به رومانی موارد زیر است:

  • مدارک هویتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • سابقه‌ی کار

امور مورد نیاز جهت دریافت مجوز کار بوسیله‌ی کارفرما صورت می‌گیرد. کارفرما مدارک لازم و مالیات‌های مربوطه را به (IGI) که اداره‌ی کل بازرسی مهاجرت در رومانی است ارسال می‌کند.

مزایای کار در رومانی

مزایای کار در رومانی

یکی از دلایل بازار کاری خوب در کشور رومانی تفکیک وظایف و مسئولیت‌ها در کار و درواقع سیستم کار گروهی است.

بدین معنی که در انجام پروژه‌ها به خصوص پروژه‌های ساخت و ساز ساختمانی کار به شکل گروهی صورت می‌گیرد و به همین دلیل مهارت‌های متفاوت در این روند به کار گرفته می‌شود.

 

مهاجرت به رومانی بدون جاب آفر

آیا لازم است که کار در رومانی را قبل از ورود به کشور رومانی پیدا کنیم و یا اینکه می‌توان بعد از ورود به کشور رومانی به یافتن کار بپردازیم؟

یکی دیگر از مزایای مهاجرت کاری به رومانی، این است که بر خلاف سایر کشورها، برای مهاجرت کاری به این کشور نیازی نیست حتما پیش از سفر جاب آفر داشته باشید. این امکان از طریق موسسه مهاجرتی رسا برای شما وجود دارد که بدون ویزای کار اقامت رومانی را به دست آورید و پس از مهاجرت، به دنبال کار بگردید. پس بر اساس نیاز خود، می‌توانید هر کدام از روش‌ها را دوست داشتید، انتخاب کنید.

 

سخن پایانی

قاعدتا سفر کردن به کشوری دیگر با چالش‌هایی همراه است. حال زمانی که قصد اقامت در یک کشور به طور طولانی مدت باشد و به خصوص زمانی که شخص با قصد اشتغال و تامین نیازهای اساسی خود قصد سفر و مهاجرت دارد، بهتر است که اقدامات لازم را پیش از ورود به خاک کشوری دیگر انجام دهد. عقد قرارداد کاری، مشخص کردنِ محل اقامت و کسب اطلاعات دقیق راجع به شرایط زندگی در آن کشور از اهمیت خاصی برخوردار است. اگر قصد مهاجرت کاری، به خصوص مهاجرت کاری به رومانی را دارید، توصیه می‌کنیم برای اجتناب از پیچیدگی‌های فرآیند مهاجرت که شما را دچار سردرگمی می‌کند و نیز کاهش ریسک ریجکت شدن ویزا، با کارشناسان موسسه‌ مهاجرتی بین المللی رسا در ارتباط باشید. کارشناسان مجرب و صبور این موسسه به شما کمک می‌کنند که با کمترین دغدغه، به مقصود به طور حرفه‌ای خود برسید. منتظر تماس شما هستیم.

این خبر برای شما مفید بود؟
بر اساس رای ۱۲ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید: