کالابرگ الکترونیک | کالابرگ الکترونیک دریافت | کالابرگ الکترونیک ثبت نام
کالابرگ الکترونیک توزیع شد | دریافت کالابرگ الکترونیک برای این دهک ها از امروز

توزیع کالابرگ الکترونیکی به زودی آغاز خواهد شد. استفاده از کالابرگ در ابتدا به صورت اختیاری خواهد بود.
طرح کالابرگ الکترونیک تفاوتهایی با کوپن دهه شصت دارد و بیشتر شبیه به پرداخت کمک هزینه نقدی برای خرید کالاهای اساسی است.بحث کوپن یا کالابرگ الکترونیک از تابستان سال ۱۳۹۷ و با افزایش چشمگیر قیمت کالاهای اساسی مطرح شد.بر این اساس قرار اسـت همان کارت بانکی کـه افراد با آن یارانه می گیرند بـه کالابرگ الکترونیک تبدیل شود تا مردم با استفاده از آن از فروشگاهها سهمیه کالاهای اساسی خودرا دریافت کنند .بر اساس گمانه زنی ها کالابرگ الکترونیک هر چند ماه یکبار شارژ می شود.در ادامه به آخرین اخبار از کالابرگ الکترونیک می پردازیم.
توزیع کالابرگ الکترونیکی به زودی آغاز خواهد شد. استفاده از کالابرگ در ابتدا به صورت اختیاری خواهد بود.
جدیدترین اطلاعات درباره توزیع کالابرگ الکترونیکی را در ادامه بخوانید.
جزئیات توزیع کالابرگ الکترونیکی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره جزئیات توزیع کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: قانونگذار در بودجه سال ۱۴۰۱ به دولت تکلیف کرده بود که ما به ازای حذف ارز ترجیحی کالابرگ برای مردم و اشخاص مشمول یارانه تامین کند. در آن زمان زیرساختها آماده نبود. البته قانون گذار اشاره کرده است کالابرگ میتواند به انحای مختلف توزیع شود که تصمیم براین شد یارانه نقدی پرداخت شود و اقبال عمومی هم خوب بود.
مرتضوی افزود: برای توزیع کالابرگ، نیاز به تامین زیرساختها داشتیم که آماده شده و ابتدا در چهار شهرستان به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه با هماهنگی مسئولین استان هرمزگان، بناداریم طرح را این استان تحت سامانه ملی اعتبار یا همان کالابرگ الکترونیکی آغاز کنیم گفت: استفاده از این امکان، ۱۰۰ درصد اختیاری است و یارانه بگیران میتوانند زودتر از موعدِ واریز یارانهها با استفاده از مبلغی که در کارت پول آنها تعبیه میشود، از ۱۱ قلم کالای تعیین شده انتخاب و خریداری کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: درواقع افراد میتوانند تا قبل از زمان واریز یارانه نقدی، خرید کالا داشته باشند و اگر تمایل نداشتند در موعد مقرر یارانه همزمان با سایر نقاط کشور به حسابشان واریز میشود. همانطور که گفته شد این امکان کاملا اختیاری است و الزامی برای خرید کالا وجود ندارد. فرصتی است که فراهم شده و میتوانند این ۱۱ قلم را از فروشگاهها در سطح استان خریداری کنند و امیدواریم هرچه سریعتر از هرمزگان شروع کنیم و به دیگر استان ها برسیم.
مرتضوی با بیان اینکه طرح فعلا آزمایشی است و محدودیتی وجود ندارد که بگوییم مقدر اجناس چه قدر باشد گفت: افراد به فراخور نیاز میتوانند از هرکدام از ۱۱ قلم به هر مقدار که اعتبار داشته باشند کالا بخرند.
وی اضافه کرد: بعد از ارزشیابیها، اگر طرح مورد اقبال مردم قرار بگیرد در گستره ملی هم اجرایی خواهد شد. بسترها آماده است و پیگیر تامین منابع هستیم و به محض تامین منابع، عملیات اجرایی را نظر به اینکه تستهای مختلف انجام شده آغاز خواهیم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدامات انجام شده در این وزارتخانه طی دو ماه و نیم گذشته را برشمرد و گفت: یکی از مشکلات ما، کسورات بازنشستگی بازنشستگان بود که به لحاظ نبود منابع اتفاق میافتاد که خوشبختانه کسورات بازنشستگان را پرداخت کردیم.
صولت مرتضوی که ۷۳ روز از تصدی وی بر مسند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگذرد، با حضور در برنامه «صف اول» شبکه خبر با بیان اینکه دالّ مرکزی خدمت را اجرای عدالت قرار داریم، گفت: هم عدالت در توصیف و هم عدالت در توزیع مدنظر است.
وی افزود: جامعه هدف این وزارتخانه بسیار گسترده است. ۵۵ درصد از مردم بیمه پرداز صندوق تامین اجتماعی هستند. بر اساس سیاستهای دولت، عدالت محوری، فسادستیزی و کارآمدی را در دستورکارمان قرار دادیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در حوزههای مسئولیتیِ بسیار گسترده وزارت کار خدمات قابل توجهی ارائه میشود و همواره جامعه هدف را به منظور تحقق شعار دسترسی آسان به خدمات و شفافیت در پاسخگویی مورد توجه قرار داده ای گفت: توسعه تعاونیها، تقویت و گسترش تعاونیهای دانشبنیان، توسعه زنجیره ارزش تعاونیها، تسریع در واگذاری شرکتهای دولتی به تعاونیها، تقویت کارآفرینی و اشتغال، ارتقای دانش و مهارت مشاغل راهبردی و پایداری خدمات رفاهی از جمله محورهایی است که در همین راستا در دستورکار ما قرار گرفته است.
مرتضوی ادامه داد: در ۷۳ روزی که از توفیق خدمتم در این وزارتخانه گسترده میگذرد اقداماتی انجام شده است که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنم. در برنامههای تقدیمی به مجلس، نظام مسائل وزارتخانه را احصا کردیم و پس از آن کارگروههای مختلف در معاونتهای متعدد و صندوقهای وابسته تشکیل شد تا به صورت تدریجی نسبت به حل مسائل اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه صندوقهای ما از طلبکارهای عمده دولت هستند گفت: دولتها در سنوات گذشته تعهدات گستردهای برای صندوقها از جمله تامین اجتماعی ایجاد کرده اند، اما منابع آن تامین نشده است. چیزی حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان مطالبات انباشته گذشته مجموعه صندوقهای ما از دولت بوده که همه بارش روی دوش این دولت افتاده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در یک بازه زمانی دولت سیزدهم ۸۰ هزار میلیارد تومان از بدهیهای گذشته تامین اجتماعی را پرداخته کرده و در همین ۷۰ روز اخیر هم ۹۰ هزار میلیارد تومان سهام شرکت نفت شازند اراک را بابت مطالبات معوقمان دریافت کردیم که با دستور آیتالله رئیسی انجام شد و گام بلند و اثرگذاری بوده است.
مرتضوی با اشاره به اینکه خوشبختانه در لایحه تقدیمی بودجه ۱۴۰۲ نیز پیشبینیهای لازم هم از محل تهاتر نفت و هم از محل واگذاری سهام شرکتها صورت گرفته است گفت: امیدواریم در سال آینده بخش دیگری از مطالبات به جامانده از سالهای گذشته را از دولت دریافت کنیم.
استفاده از کالابرگ اختیاری شد؟
وی افزود: اقدام مهم دیگری که در این مدت صورت گرفته مربوط به حوزه دارو است. در دو سه ماه گذشته کمبود سرم و آنتی بیوتیکها را شاهد بودیم. بخش قابل توجهی از تولید دارو در هولدینگ تیپیکو وابسته به شستا انجام میشود. میزان تولید آنتی بیوتیک در یک بازه زمانی ۴۵ روزه بالغ بر سه میلیون واحد افزایش یافت. خط تولید جدید سرمسازی نیز راهاندازی شد و تا یکی دو ماه آینده از سه میلیون واحد تولید سرم به شش میلیون خواهیم رسید و بخش قابل توجهی از نیاز داخلی کشور برطرف میشود. به این ترتیب در آینده نزدیک امکان صادرات هم وجود خواهد داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات، کسورات بازنشستگی بازنشستگان بود که به لحاظ نبود منابع اتفاق میافتاد گفت: خوشبختانه کسورات بازنشستگان را پرداخت کردیم. کار خوب دیگر توسعه بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی بود. بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی با ۸۰ درصد افزایش تعهدات نسبت به سال قبل منعقد شد. اکنون بازنشستگان تحت پوشش تامین اجتماعی میتوانند با آسایش خاطر از مراکز درمانی مورد نظر خدمات دریافت کنند.
ارسال ۵ لایحه جدید در حوزه سیاستهای کلی تامین اجتماعی به دولت
وی درباره پیگیری سیاستهای کلی تامین اجتماعی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری تضویحاتی ارائه داد و گفت: پنج لایحه و برنامه تهیه کرده ایم که ناظر به شش اصل از قانون اساسی است. لایحه اصلاح نظام تنظیمگری صندوقها نخستین لایحهای است که آن را به دولت تقدیم کرده ایم. لایحه اصلاح سیاستهای حمایتی، لایحه تکمیل و توسعه پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، لایحه پیوست تامین اجتماعی در تمام سازمانها و نهادها و همچنین اصلاح سیاستهای حوزههای امدادی و آسیبهای اجتماعی چهار لایحه تقدیمی دیگر هستند.
وی درباره اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز گفت: قانون جوانی جمعیت ابلاغ شده و هرکدام از دستگاهها شرح وظایفی دارند. در وزارت کار یک ستادی تحت عنوان ستاد جوانی جمعیت راه اندازی کردهایم. از جمله اقدامات انجام شده این است که تمامی مادران شاغل دارای سه فرزند و بیشتر در روستاها و مناطق عشایری تحت پوشش بیمه قرار گرفته و هزینه بیمه آنها به صورت ۱۰۰ درصدی تقبل شده است. همچنین مادرانی که فاقد پوشش بیمهای بودند در دوران شیردهی تحت پوشش تامین اجتماعی قرار گرفتند. فرزندان نیز تا پنج سالگی از خدمات تامین اجتماعی بهرهمند میشوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید به تدریج تامین منابع صورت گرفته و به فراخور توانمندی دستگاههای اجرایی همه بخش های قانون توسط دستگاههای مختلف به اجرا دربیایند. ظرفیت انجام امور باید توسعه یابد.
مرتضوی با بیان اینکه تقریبا ۹ دهک از جامعه ایران یارانهبگیر هستند که جمعیتی نزدیک به ۷۹ میلیون تا ۸۰ میلیون نفر (با احتساب نیروهای مسلح) را دربرمیگیرد گفت: بخشی از مردم یعنی عمده افراد در دهکهای اول تا سوم تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند و مستمری بگیر بهزیستی و کمیته امدادند. دو میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار ایرانی، تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که با احتساب افراد تحت تکفل به هفت میلیون و ۱۰۰ هزار نفر میرسند.
وی ادامه داد: توسعه سامانه مربوط به طرح کالابرگ الکترونیکی (سامانه اعتبار) نیز در دستورکار قرار گرفت. در دوره قبل روی این سامانه کار شده بود و ما روند را تسریع کردیم و کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش به چالشهای صندوق های صندوق بازنشستگی اشاره کرد و گت: عدم تعادل منابع و مصارف از چالش های اساسی صندوق ها است. کاهش نرخ پشتیبانی صندوق ها بسیار کاهش یافته است. نسبت کسورپردازها به بازنشستگان بسیار پایین آمده و روی هم رفته بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان کمک دولت به صندوق ها را شاهدیم.
در طرح «حساب پشتیبان» شاهد رونمایی از یک سوئیچ کالایی هستیم، یعنی اگر کالای انتخابشده جزو گروه اقلام مشمول در سبد تعیینشده باشد، بعد از خرید معادل مابهالتفاوت نرخ یارانهای و آزاد از اعتبار سرپرست خانوار کسر خواهد شد. احتمالاً با توجه به ظرفیت بسیار گستردهای که این شبکه اعتباری سراسری ایجاد خواهد کرد، دامنه آن برای حمایت از اقشار محروم و دهکهای پایین جامعه به طرح کالابرگ الکترونیک محدود نخواهد ماند و در آینده زمینه حمایت هدفمند با اصابت مستقیم کالایی به خانوار صورت خواهد گرفت.
جزئیات دریافت کالابرگ
همچنین مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان با اعلام اینکه یارانه نقدی حذف نمیشود و کالابرگ الکترونیک اختیاری است، گفت: بر اساس این طرح، خانوارها میتوانند به اعتبار یارانه یک ماه زودتر کالاهای اساسی را خریداری کنند.
حمید فرداد، در گفتوگو با ایرنا در مورد برخی اخبار مبنی بر حذف یارانه نقدی و پرداخت آن در قالب کالابرگ، اظهار داشت: پس از اعلام رسمی و اجرای طرح، مردم میتوانند بهصورت اختیاری کالابرگ الکترونیک را انتخاب کنند و در غیر این صورت یارانه نقدی را دریافت میکنند.
مدیرعامل شرکت رفاه ایرانیان با بیان اینکه استفاده از کالابرگ الکترونیک بهصورت اختیاری است، تأکید کرد: استفاده از اعتبار از طریق تمامی کارتهای بانکی به نام سرپرست خانوار، امکانپذیر خواهد بود و در مورد کالاهای مشمول طرح نیز الزامی به خرید یک نشان تجاری مشخص نیست و افراد میتوانند از گروه کالایی اعلام شده و از هر نشان تجاری دلخواه، خرید خود را انجام دهند.
مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان همچنین اظهار کرد: شرکت در این طرح برای فروشندگان نیز اختیاری است و چهار صنف خواربار، لبنیات، پروتئین و فروشگاههای زنجیرهای میتوانند با مراجعه به نرمافزارهای بازار و مایکت یا از طریق سایت sfara.ir نسبت به نصب برنامه شما (فارا) و ثبتنام از قسمت پنل فروشنده در این طرح اقدام کنند.
یارانه نقدی حذف میشود؟
فرداد، با بیان اینکه یارانه نقدی هیچ استانی قطع نخواهد شد، افزود: با توجه به تأکید وزیر رفاه، این طرح برای یارانهبگیران اختیاری است و پس از اعلام رسمی میتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند.
از بهار سال ۱۳۹۷ و همزمان با ازسرگیری تحریمها علیه ایران، دولت وقت تصمیم گرفت تحت تأثیر افزایش قیمت ارز در بازار آزاد، برای برخی کالاهای اساسی ارز ترجیحی تعریف کند و ارز مورد نیاز برای واردات این کالاها را با نرخ ۴۲۰۰ تومان تأمین کند؛ اقدامی که با هدف حمایت از اقشار آسیبپذیر برای کنترل قیمت کالاهای اساسی اختصاص یافت، اما نهتنها به هدف نرسید بلکه باعث ایجاد رانت و خدشه به رقابتپذیری در فعالیتهای اقتصادی و کالاهای هدف به کشورهای همسایه شده بود.
دولت سیزدهم بعد از روی کار آمدن در اولین مرحله از اجرای وعده عدالت اقتصادی خود، با حذف ارز ترجیحی که همه موافقان و مخالفان بر حذف آن به دلیل فسادزا بودن و ایجاد مشکلات متعدد از قاچاق معکوس تا عدم بازگشت ارز پرداخت شده، کشور را با مشکلات متعددی مواجه ساخته بود، تأکید داشتند که پرداخت یارانه نقدی برای افزایش قدرت خرید مردم به عنوان طرح جایگزین موقت تا زمان اجرای ارائه کالابرگ الکترونیک، آغاز شود. دولت در این بخش با انتقال یارانه ارزی از ابتدای زنجیره عرضه و تقاضا به انتهای این زنجیره یعنی مصرفکننده که در زمان پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی سهمی ناچیز از آن داشت، اولین گام را برای اجرای این مهم برداشت.
اصلاح ارز ترجیحی، مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها یک الزام قانونی و در عین حال عقلی و اقتصادی بود که دولت سیزدهم جسارت اجرای آن را داشت و زمانی دست به این اصلاح زد که آمارها نشان میداد، سال گذشته ۱۵.۶ میلیارد دلار ارز ترجیحی یعنی معادل ۳۱۲ هزار میلیارد تومان یارانه از سوی دولت پرداخت شده و طبقات پردرآمد و ثروتمند جامعه به دلیل مصرف بیشتر، استفاده بیشتری از این یارانهها داشتهاند و بخش اندکی از این یارانه به دست دهکهای پایین و طبقات ضعیف جامعه رسیده بود.
در این راستا، مجلس به دولت اجازه داد تا زمان فراهم شدن شرایط لازم و کافی برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیک اقدام به پرداخت یارانه نقدی کند که دولت همزمان، هم در بخش یارانهها گام برداشت و هم در راستای فراهمسازی بستر و ساختار کالابرگ اقدام کرد. در روزهای اخیر نیز اعلام شد که اجرای طرح آزمایشی کالابرگ الکترونیک در یکی از استانهای جنوبی کلید خورده و پس از آن احتمالاً تا یک ماه آینده در کشور اجرا میشود.
اجرای طرحی مانند کالابرگ که با معیشت مردم در ارتباط است، نیازمند ایجاد بستر و شرایط کامل و کافی برای اجراست تا مانند طرحی چون ارز ترجیحی و برخی طرحها در گذشته، کشور و مردم را به مشکلات متعدد دچار نسازد. مخالفت مکرر و ایجاد شبهه درباره اجرای طرحی که جمعیت زیادی از مردم را دربرمیگیرد، نهتنها به پیشبرد طرح کمکی نمیکند بلکه مانعی بر سر اجرا خواهد بود.
وی در ادامه تصریح کرد: از منظر ما بخش مالیات و کمرگ از مهمترین بخشها هستند که کامل به پنجره خدمات پیوستند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره تفکیک حسابهای شخصی و تجاری؟ اظهار کرد: تعجب کردم از نحوه انتشار آن خبر و فضاسازی که حول این مطلب شد. چون مساله حسابها متعلق به قانون بودجه ۱۴۰۰ بود و موضوعی خاتمه یافته بود و در ۱۴۰۱ هیچ حکمی ناظر بر اینکه سقف گردش چقدر باشد مصوبه نداشتیم. بنای دولت این است که در حوزه تفکیک حسابهای شخصی و تجاری که از نکات انظباط بخش و تسهیل کننده است بر خوداظهاری و اعتماد به خود فعالان اقتصادی متکی باشد.
احسان خاندوزی در پاسخ به اینکه از سه روز پیش خبازان تهران با این ادعا که مالیات شان افزایش یافته است، دستگاههای پوز را جمع کردند و قیمت نان را افزایش دادند؟ گفت: هیچ بنایی بر افزایش مالیات اقشاری که اتفاقا باید از آنها حمایت شود، از جمله نانوایان نداشتیم و اگر تخلفی هم باشد حتما وزارت کشور و استانداری ها و سازمان غله کشور پیگیری لازم را انجام خواهند داد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اجرای کالا برگ تاکید کرد: این پرسش را از وزارت رفاه داشته باشید، اما در شهریور نتیجه اجرای آزمایشی کالابرگ الکترونیکی در ستاد هماهنگی دولت بررسی شد و وزارت رفاه توضیحاتی را دادند و درخواست وزارت رفاه این است که یک مرحله آزمایشی دیگر انجام شود تا وقتی در سطح کشور اجرا می شود مثل برخی اعتراضات در اردیبهشت و خرداد که نسبت به یارانهها انجام شد را شاهد نباشیم، پس باید منتظر باشیم تا اجرای آزمایشی این مساله انجام شود. تخمینی برای زمان اجرای کالابرگ الکترونیک نداریم.
خاندوزی درباره مساله واگذاری سهام دو خودروساز بزرگ کشور که از درخواستهای جدی رییس جمهور هم بوده است تصریح کرد که این دستور در حال پیگیری است و کارگروه مشترکی بین وزارت اقتصاد و صمت ایجاد شده است تا بهترین اثر را بر بهرهبروری صنعت خودرو داشته باشد. رویکرد دولت در مساله خصوصی سازی نگاه کسب درآمدی و بیتوجهی به تبعات و آینده بنگاه واگذار شده، نیست.
وی افزود: از این رو تلاش داریم با دقت و تامل چارچوب چهار بندی را بین دو وزارت صمت و اقتصاد جمعبندی کنیم. از طرف وزارت صمت آقای منطقی و از سمت وزارت صمت، سازمان خصوصی سازی وظیفه ایجاد چارچوب چهار بندی را دارند. حتما این چارچوب را در معرض اظهارنظر صاحبنظران قرار می دهیم تا گامهای دولت در حوزه خصوصی سازی به عنوان اولین گام های دولت در این عرصه کارنامه موفق در حوزه صنعت خودروسازی در سال های آینده داشته باشد.
وی گفت: مساله تنظیم گری صنعت خودرو و چاره جویی برای قیمتهای دستوری از مسائل مهم در این راستاست.
علی بهادریجهرمی سخنگوی دولت گفت: دولت هیچ تصمیمی برای تغییر در کابینه ندارد و وزرای اقتصادی دولت هیچ تغییری نمیکند.
وی افزود: هر زمان زیرساختهای لازم بهصورت ۱۰۰ درصد فراهم شود و امکان اجرایی داشته باشد طبیعتاً دولت مکلف به اجرای قانون است بنابراین تا زمانی که نظر قانون بر کالابرگ است دولت باید این کار را انجام دهد.
سخنگو و رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تصریح کرد: زمانی که زیرساختهای لازم وجود نداشته باشد طبیعتاً راهی جز پرداخت یارانه نقدی وجود ندارد و تازمانی که زیرساختها ایجاد و تکمیل نشود و قابلیت بهرهبرداری نداشته باشد همین شیوه پرداخت یارانه نقدی ادامه و استمرار دارد.
بهادری جهرمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر «آیا دولت برنامهای برای تغییر وزرای اقتصادی دارد؟» بیان کرد: دولت هیچ برنامهای برای تغییر هیچ یک از وزرا ندارد اعم از فرااقتصادی یا کادر اقتصادی، هیچ تغییری وجود ندارد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر تغییر وزیر رفاه و معرفی ایشان در روزهای آینده عنوان کرد: قانون اساسی تصریح کرده است که ظرف سه ماه باید وزیر رفاه مشخص شود بنابراین ظرف سه ماهه قانون اساسی مشخص و به مجلس معرفی میشود.
رییس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: درباره افزایش حقوق کارمندان در حال بررسی هستیم تا اگر منابع آن تامین شود، تا شهریور تصمیمگیری شود و برای سیر مراحل تصویب به مجلس برود.
شهروندانی که در تیر ماه به فهرست یارانه بگیران اضافه شدهاند ماه مرداد معوقات ماههای گذشته را دریافت کردهاند اما با کسانی که در مرداد به این فهرست اضافه شدند نحوه تسویه یارانه معیشتی چگونه خواهد بود؟
چهارمین موعد واریز یارانه معیشتی مطابق روال جدید شامگاه بیستم مرداد پرداخت شد، در دو ماه گذشته استحقاق شماری از شهروندان برای دریافت این یارانه تایید و به فهرست یارانهبگیران اضافه شدند.
طبق قرار قبلی دولت متعهد است تا به این افراد یارانه معیشتی جدید را از اردیبهشت ماه پرداخت کند اما سازمان هدفمندی یارانهها به چه صورت معوقات یارانهای را پرداخت میکند؟
براساس پیگیریهای تجارتنیوز از سازمان هدفمندی یارانهها، این گروه از شهروندان اگر در تیرماه به جمع یارانه بگیران اضافه شدهباشند، معوقات یارانهای دو برج قبل را همزمان با واریز یارانه مرداد ماه دریافت کردهاند.
ولی اگر این گروه از شهروندان در ماه مرداد به فهرست یارانهبگیران شده باشند، معوقات یارانهای ۳ ماه گذشته را همزمان با واریز یارانه شهریور ماه دریافت خواهند کرد.
اما در خصوص آن گروه از شهروندان سرپرست خانواری که مدعی هستند امکان برداشت از حساب بانکی خود را ندارند و یا اینکه با وجود داشتن احراز صلاحیت دریافت یارانه معیشتی جدید، مبلغی به حساب بانکی آنها واریز نشده است، میتوان از طریق سازمان هدفمندی یارانهها علت را جویا شد.